Pelanggaran

Pelanggaran Lyrics – Dike Sabrina

Pelanggaran Lyrics

Trimo Ngalih Ngempet Perih
Tak Angkat Gendero Putih
Aku Nyerah Lambaikan Tangan
Dadah Sayang Tresnoku Wes Ilang

   

Tegel Kowe Nglarani Wong Koyo Aku
Sing Wis Nompo Elek Apike Uripmu
Lilo Aku Lilo Berjuang Mati-matian
Nanging Kowe Malah Milih Demikian

Isa-isane Koe Ngarang Cerito
Nangis Kelaran Nutupi Kesalahan
Sok-sokan Cidro Padahal Sing Nggawe Loro
Dramamu Uwis Tak Woco, Lungo O Aku Ra Gelo

Trimo Ngalih Ngempet Perih
Tak Angkat Gendero Putih
Aku Nyerah Lambaikan Tangan
Dadah Sayang Tresnoku Wes Ilang

Sepurane Sayang,
Atimu Wes Kebobolan
Ora Iso
Njogo Perasaan

Kowe Main Belakang
Kabeh Rosoku Tak Buang
Pelanggaran,
Kowe Tak Kartu Abang

Isa-isane Koe Ngarang Cerito
Nangis Kelaran Nutupi Kesalahan
Sok-sokan Cidro Padahal Sing Nggawe Loro
Dramamu Uwis Tak Woco, Lungo O Aku Ra Gelo

Trimo Ngalih Ngempet Perih
Tak Angkat Gendero Putih
Aku Nyerah Lambaikan Tangan
Dadah Sayang Tresnoku Wes Ilang

Sepurane Sayang,
Atimu Wes Kebobolan
Ora Iso
Njogo Perasaan

Kowe Main Belakang
Kabeh Rosoku Tak Buang
Pelanggaran
Kowe Tak Kartu Abang

Sepurane Sayang,
Atimu Wes Kebobolan
Ora Iso
Njogo Perasaan

Kowe Main Belakang
Kabeh Rosoku Tak Buang
Pelanggaran,
Kowe Tak Kartu Abang

Kowe Main Belakang
Kabeh Rosoku Tak Buang
Pelanggaran,
Kowe Tak Kartu Abang.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *